Oostenrijk Lehner Au

Lehner Au, wandeling langs de waterval met dezelfde naam 

Maandag 25 augustus 

Gisteravond is er besloten dat vandaag onze laatste dag in het Ötztal is. Het weer is prachtig, de omgeving mooi maar de camping kent één nadeel. door de ligging komt de zon pas tegen 09.00 te voorschijn en is om 17.30 uur weg. Aangezien Langenfeld op 1200 meter ligt is het na die tijd niet mogelijk om nog lekker buiten te zitten en wordt je gedwongen om de voortent of zelfs de caravan in te gaan. We gaan dus morgen naar een camping die iets lager gelegen is en waar de zon langer op de camping is.

De keuze valt op Ried im Oberinntal. Deze ligt centraal voor onze plannen voor de komende dagen. Vandaag willen we nog lekker wandelen dus rijden we naar Obergurgl om daar met de lift omhoog te gaan. Aangekomen in Obergurgl is er geen parkeerplaats te vinden alles is privatbesitz en de openbare parkeergelegenheden zijn vol. Een grote teleurstelling hadden we nu toch maar de bus gepakt

. We rijden terug naar Lehner Au en brengen een bezoek aan de waterval met dezelfde naam. In veertig minuten klimmen we naar het beginpunt van de waterval. Op de terugweg nemen we nog een kijkje bij de kletteraars die via een andere route het begin van de waterval kunnen bereiken. Terug op de camping maken we de auto en caravan vertrek klaar zodat we morgenochtend na het ontbijt kunnen wegrijden.