Camping Recensies

Een overzicht van de door ons bezochte campings in Europa.

Klik op de kaart op het caravan icoontje om de campings te bekijken waar wij een recensie over geschreven hebben. Of klik boven in het menu op het land waarvan je de recensies wilt lezen.

Op deze pagina vindt je een overzicht van de door ons bezochte campings in Europa. In het overzicht zijn de campings gerangschikt op land. Door naar de pagina van het desbetreffende land te gaan vindt je informatie over de door ons bezochte campings. 

Wij kamperen sinds 1990, eerst met een tent later met een gehuurde caravan en sinds 2004 met onze eigen caravan. Momenteel hebben we een Sprite Mondial 420 SE bouwjaar 2021.

Onderweg in Oostenrijk

Bij het bezoeken van een camping stellen wij niet al te veel eisen. Het sanitair moet schoon en onderhouden zijn, het personeel vriendelijk en de plaatsen van een formaat dat de auto en caravan er zonder problemen op passen. Overige luxe is mooi meegenomen maar geen must. Inmiddels hebben wij in de loop van de jaren aardig wat campings bezocht. In het overzicht geven wij een beeld op het moment dat wij de camping bezocht hebben. Verder vind je indien bekend de website van de camping en het jaar wanneer wij deze camping voor het laatst bezocht hebben.