Reisverhalen

Nederland

Nederland, ons eigen land kennen we niet zo goed. Vaak zijn we beter thuis in exotische oorden. Toch willen wij op onze website aandacht besteden aan ons land. Je vindt links per provincie de wandelingen en uitstapjes die we gemaakt hebben. Tot op heden zijn het er niet zo veel maar kom gerust eens terug want er zal regelmatig een wandeling of uitstapje bij komen. Klik hier voor de pagina.

België

België onze zuiderburen is een land wat wij niet frequent bezoeken. Onze voorkeur gaat meer uit naar de Oosterburen (Duitsland) of naar de Alpenlanden. Toch zijn er gelegenheden waarbij wij dit land aan doen. De uitstapjes vind je hier.

Duitsland

Een overzicht van de door ons gemaakte reizen naar Duitsland. Er staan tot nu toe slechts een klein aantal pagina’s omdat we meestal op doorreis zijn naar Oostenrijk of verder en dan een (aantal) nacht(en) in Duitsland zijn. Lees meer

Griekenland

Hier vind je een (foto) verslag van onze korte vakantie in 2001 naar Griekenland. We waren op het eiland Zakynthos. Voor een korte vakantie erg geslaagd en het smaakt zeker naar meer.  Bekijk onze reis.

Hongarije

Hier vind je een verslag van de door ons gemaakte citytrip in 2017 naar Budapest. Lees meer.

Italië

Hier vindt je een overzicht van de door ons gemaakte reizen naar Italië. Onze reizen naar Italië beperken zich tot op heden tot het noordelijke gedeelte. In de toekomst willen we het land zeker verder gaan ontdekken. Lees meer

Kroatië

Een overzicht van de door ons gemaakte reizen naar Kroatië. Een prachtig land met vele mogelijkheden. Wij waren tot nu in Istrië op het eiland Krk en bij de schitterende Plitvice meren maar het land is een bezoek meer dan waard. Lees meer.

Oostenrijk

Hier vind je per provincie een overzicht van de door ons gemaakte uitstapjes, wandelingen en stadbezoek in Oostenrijk. Oostenrijk is ons favoriete vakantie land. We zijn hier zo wel in de zomer als in de winter te vinden. Lees meer.

Zwitserland

Een overzicht van de door ons gemaakte uitstapjes naar Zwitserland. Lees meer