Oostenrijk zomervakantie 2013 terugreis

Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan onze zomervakantie 2013. We hebben drie prachtige weken gehad waarbij het weer de ene keer mee zat en de andere keer wat tegen.

We vertrekken uit Fügen rond 08:00 uur in de ochtend met een lichte motregen, zou het Zillertal huilen omdat we weg gaan of zijn het tranen van vreugde? Na onze bekende koffiestop bij Raststätte Holzkirchen rijden we om München heen en via de A9 en A3 verder naar camping Eisenbachtal . We leggen de 608 km zonder file af dus we mogen niet mopperen.

We worden door heer Wolf als vanouds heel vriendelijk ontvangen. Jan en Paula welke inmiddels ook gearriveerd zijn kiezen er voor om aangekoppeld voor het sanitair gebouw te overnachten omdat zij de volgende ochtend bijtijds willen vertrekken. Omdat wij Xela bij ons hebben gaat onze voorkeur er naar uit om af te koppelen in het laantje bovendien hoeven wij morgen niet zo heel ver te rijden we sluiten onze vakantie volgens traditie af met een etentje met Bart en Sandra in de buurt van Venlo. Maar eerst vanavond ons nog even culinair laten verwennen in restaurant Freimühle . Het eten daar is goed en voor we het weten is de avond om en tijd om te gaan slapen.

De volgende dag rijden we slechts 210 kilometer en komen aan op camping Heidehof in Wellerlooi. Het is ons derde bezoek hier en opnieuw is het aangenaam vertoeven.

Rond 18:30 uur stappen we in de auto en rijden naar het Duitse plaatsje Weeze. Hier gaan we lekker uit eten in restaurant Mediteran. (In 2018 werd dit restaurant definitief gesloten) 

Onze vakantie zit er op en we kunnen uitijken naar de volgende. Nu weer caravan schoonmaken en zorgen dat deze in de stalling komt.