Italië Prad am Stilfserjoch

Verplaatsing van het Zillertal naar Süd Tirol 

Na een ruime week in het Zillertal geweest te zijn gaan we verder. Omdat het ons vorig jaar in Süd Tirol op camping Sägemühle uitstekend bevallen is hebben we daar twee plekken gereserveerd voor 10 dagen.

Via de A12 en Reschenpas rijden we naar deze mooi gelegen camping aan de voet van de Stilfserjoch (Stelviopas) . Voor de rit over 190 kilometer hebben we met pauze ongeveer 3 uur nodig.

Het grootste gedeelte vanaf Landeck gaat namelijk over tweebaansweg wegen. We komen aan en na de inschrijving kunnen we direct doorrijden naar onze gereserveerde plaatsen. 

We zetten de caravans op hun plekje en genieten van het zonnige weer.

In de buurt van de camping zijn diverse wandel mogelijkheden. Ook voor het uitlaten van de hond zijn er, wanneer je de camping aan de achterzijde verlaat, volop mogelijkheden.

Op ongeveer een kwartiertje lopen is er een kneippanlage waar je bij warm weer heerlijk kan afkoelen. Daar maken we later tijdens ons verblijf nog gebruik van. 

De camping is voor ons een prima uitvalbasis. Voor onze volledige ervaring op deze camping klik hier

Achter de camping en aan de rand van het dorp staat de kerk Sankt Johann. Voor de liefhebbers ligt hier ook een geocache. Helaas is deze kerk gesloten  en is slechts één dag in de week te bezichtigen. Voor wie interesse heeft informatie bij de plaatselijke VVV.