Camping Sagemühle Prad am Stilfserjoch (Prado di Stelvio) Italië

Mooi gelegen camping met uitstekende voorzieningen 

Campingresidence Sagemühle is rustig gelegen aan begin van het dorp Prad am Stilfserjoch (Prado di Stelvio).   

Bij de receptie worden we vriendelijk ontvangen. Er is veel informatie over de streek te vinden. Fiets en wandelroutes zijn ook gratis verkrijgbaar.  

In de kleine winkel zijn dagelijks verse broodjes en kleine levensmiddelen zoals yoghurt, melk, jam etc. verkrijgbaar. Voor de wijnliefhebbers liggen er goede wijnen uit de streek. Een grote supermarkt is in het centrum van het dorp op loopafstand. De camping beschikt over goede faciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte.

Het sanitair is verzorgd, er zijn diverse soorten cabines. Cabines met douche en wastafel, alleen douche, douche met wastafel en wc. En zelfs douche met wastafel, wc en bidet. Voor de kinderen is er een aparte sanitairruimte. Op de camping is een restaurant met pizzeria waar je bij mooi weer heerlijk op het terras kan eten. 

Wij hadden in 2017 bij aankomst de laatste vrije staanplaats op de camping dit was een comfort plaats. De staanplaats heeft veel schaduw maar bied voldoende privacy. Voor Italiaanse begrippen zijn de stelplaatsen ruim. De standaard plaatsen zijn kleiner, 60 tot 80 vierkante meter. Op een ander gedeelte van de camping zijn de premium plaatsen. Ons inziens hoef je wat betreft de ligging en grote van deze plaatsen hier niet voor te kiezen. Deze plaatsen hebben dmv een keycard toegang tot een eigen sanitairgebouw. In 2018 hebben wij gereserveerd 

Vanaf de achterzijde van de camping starten de wandel en fietsroutes. De directe omgeving van de camping is uitstekend geschikt om de hond uit te laten, er geldt een opruimplicht maar zakjes zijn voorhanden. 

Op de camping staat een camperclean. Dit apparaat reinigt voor 2 Euro je chemisch toilet en voorziet deze van nieuwe vloeistof. 

Laatste bezoek: september 2018

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2018.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping, rechts de receptie met daarboven de appartementen
Ingang receptie en restaurant. 
Campingwinkel
Staanplaatsen standaard
Staanplaatsen premium
Staanplaatsen premium
Staanplaats comfort (foto uit 2017)
Staanplaats comfort (foto uit 2018)

Staanplaats comfort (foto uit 2018)

Staanplaats comfort (foto uit 2018)
Ingang sanitair en binnenzwembad
Sanitair
Douche met wastafel
Kinder sanitair
Vrolijke wastafels in het kindersanitair
CamperClean