Oostenrijk wintersport 2019

Heerlijk ontspannen in Jungholz, Galtür en Steinach am Brenner

Ook dit jaar gaan we weer genieten van een wintersport. We vertrekken op donderdag en rijden in één dag de afstand van 854 kilometer naar Jungholz waar we bij Kicki en Ron in haus Tannhof logeren.  We blijven hier twee nachten om te acclimatiseren voordat we naar onze vaste stek Galtür in het Paznauntal rijden. . Toevoeging oktober 2019 zijn Kicki en Ron terug naar Nederland gegaan en hebben haus Tannhof verkocht

Jungholz is Oostenrijk maar is alleen via Duitsland te bereiken. In haus Tannhof zijn 5 gezellige kamers en 3 appartementen en is rustig gelegen. 
Na een vlotte reis zijn we aan het einde van de middag op onze plaats van bestemming

We kletsen wat bij met Kicki en Ron en voor we het weten is het tijd om een restaurant op te zoeken voor het avondeten. 

Wanneer we richting het restaurant lopen zien we de zon achter de bergen wegzakken. Het was vandaag een heerlijke dag. We konden onderweg op het terras lunchen. 

Het is inmiddels te koud om buiten te eten het is tenslotte ook al kwart over zes
Op advies van Kicki gaan we eten bij de Schrofen-Hütte, dit restaurant ligt direct aan de skipiste en in de buurt van de stoeltjeslift. 

We worden niet teleurgesteld, het eten is goed en de sfeer in het restaurant gemoedelijk. Voldaan keren we terug naar haus Jungholz. Lekker slapen, morgen volgens de weersvoorspelling weer een mooie dag.