Nederland e-bike tour rondje Hoog Soeren

Vanuit Hoenderloo met een stop bij brasserie Het Jachthuis

Wanneer we tijdens het voorseizoen op de camping op de Veluwe zijn is een van onze favoriete ritjes een e-bike tour naar Hoog Soeren. Een prachtige tocht die je door de bossen en over de hei leidt.

We rijden door de Boswachterij Ugchelen – Hoenderloo.

Zoals overal op de Veluwe gaat het omhoog en omlaag.

We komen uit bij de schaapskooi Hoog Buurlo waar geen schaap te bekennen is. Deze zijn heerlijk aan het grazen op de heide.

Een groot deel van de route gaat over grindpaden. Sinds we meer van deze paden gebruik hebben gemaakt gaat het Emmy goed af. In het verleden, toen wij nog niet in de Alpenlanden, waar de fietspaden meestal uit grof gravel bestaan, fietsten vond zij dit altijd, zoals zoveel fietsers een dingetje.

Schaapskooi Hoog Buurlo

We genieten van de lunch op het terras van Brasserie Het Jachthuis in Hoog Soeren. Wil je hier lunchen of koffie drinken houdt er dan rekening mee dat dit met mooi weer een favoriete pauze plek is. Het is dan heel goed mogelijk dat er geen plaats is.

De brasserie ligt iets hoger waardoor je een mooi uitzicht hebt op de omgeving. Na een heerlijke lunch rijden we terug naar Hoenderloo.