Camping Lanternacamp Porec Istrië Kroatië

Één van de grootste Kroatische campings met keuze uit schaduw en zon plaatsen 

Camping Lanterna is gelegen ten noorden van Porec op het schiereiland Istrië.De camping is één van de grootste campings in Kroatië. Vanaf de camping heb je zicht op de Adriatische zee. De camping kent 5 verschillende soorten en tarieven vwb de staanplaatsen. Te weten standaard, comfort, comfort zee, premium zee en mega luxe. Voor meer info kijk op de website van de camping.

De camping beschikt over twee zwembaden, één voor volwassenen en één geschikt voor kinderen.

Het volwassenen bad is gevuld met zeewater en chloor. Indien je de hond wilt uitlaten moet dit buiten de camping gebeuren. Als je pech hebt moet je eerst met de auto naar de uitgang en kan je dan pas de hond uitlaten. 

De camping is mega groot, als deze vol is plaats voor 9000 mensen, als je de hele camping wil bekijken neem gerust een lunch mee en trek goede wandelschoenen aan. 

De stranden van de camping zijn voorzien van een blauwe vlag (erkenning van schone zee en kust). De stranden zijn zowel zand als kiezelstenen. 

Op de camping zijn diverse goede eetgelegenheden en winkels. In principe hoef je de camping niet af voor je boodschappen. 

Laatste bezoek: augustus 2005

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2005.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping met rechts de receptie.
Onze staanplaats in 2003
Onze staanplaats in 2005