Camping Weekend San Felice del Benaco Italië

Mooi gesitueerde camping iets boven het Gardameer 

Camping Weekend is gelegen aan het Gardameer. Het behoort tot de gemeente San Felice del Benaco maar ligt er eigenlijk iets boven. 

De camping hanteert diverse tarieven voor de verschillende staanplaatsen. Er zijn de volgende plaatsen beschikbaar: standaard, comfort large, lake view (uitzicht op het meer) en comfort extra large. 

Wij maakte in 2006 gebruik van de campingcheques. 

Gevolg was dat wij een standard plaats mochten uitzoeken. Deze zijn erg krap, caravan met luifel kan er staan maar dan kan je niet meer de auto op de plek zetten. Als je de auto niet kwijt kunt op de plek dan zijn er parkeerplaatsen buiten de camping. Aangezien het voorseizoen was mochten wij de auto op de parkeerplaatsen van Eurocamp parkeren vlakbij onze staanplaats. In het hoogseizoen bestaat deze mogelijkheid niet. 

De camping ligt niet direct aan het Gardameer maar er iets boven, via een voetpad dat steil naar beneden gaat kan je het Gardameer en het plaatsje San Felice del Benaco bereiken. Niet geschikt om de kinderen alleen naar toe te sturen je moet namelijk een drukke weg over steken om aan het meer te komen. Wel is er voor kinderen een mooi zwembad op de camping.

Het uitzicht vanaf de camping is prachtig je kijkt over een baai van het Gardameer op Salo en de Monte Baldo.

De toegangsweg van de camping is smal en als je pech hebt staan er ook nog auto’s geparkeerd die wachten voor de receptie. Bij het afrijden moet je stilstaan op een steile helling, de slagboom sluit namelijk achter iedere auto. 

De camping is een typische zomercamping. Toen wij er waren was het te koud voor de tijd van het jaar hierdoor was het bij het afwassen en douchen afzien, de ruimtes zijn namelijk allemaal voorzien van schotten en je hebt contact met de open lucht. 

Laatste bezoek: juni 2006

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2006.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping
Onze krappe staanplaats
Camping ligt iets boven het Gardameer