Camping Tigringersee Moosburg Oostenrijk

Naturistencamping in Karinthië in de buurt van Klagenfurt en de Wörthersee  

Volgens de laatste informatie is deze camping permanent gesloten

Camping Tigringersee van de familie Kogler is gelegen in de buurt van Moosburg in Karinthië. De camping is een naturisten camping, zeer rustig gelegen, door de ligging in een dalkommetje zeer beschut. De receptie zit in het boven aan de camping gelegen gasthof welke niet meer als gasthof in gebruik is. 

De keuze van de plaats is vrij. Houd er rekening mee dat een lange stroomkabel minimaal 20 meter noodzakelijk is. Op de camping staan vrij veel oudere seizoenkampeerders. Iedereen is erg vriendelijk de sfeer op de camping is gemoedelijk en relaxt. 

Door de gunstige ligging stijgt de temperatuur op de camping, indien de zon schijnt, sneller als op andere plaatsen. In het meertje kan je heerlijk zwemmen. 

Het sanitair is schoon echter gedateerd. 

Volgens het informatiebord zou de bakker iedere ochtend langs komen echter in de 10 dagen dat wij er stonden hebben wij deze slechts twee keer gezien. Voor inkopen moet je naar Moosburg. Dit ligt op 3,5 kilometer en is ongeveer 10 minuten rijden met de auto. 

Het was onze eerste ervaring met een naturisten camping. Conclusie, we ontlopen het niet maar we zoeken het ook niet op. 

Ben je op zoek naar een rustig gelegen naturisten camping in een zonnig gedeelte van Oostenrijk dan is dit een goede keuze. 

Laatste bezoek: augustus 2014

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2016.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Vrije staanplaatsen op de camping
Overzicht camping
Sanitair gebouw
Zwemmeertje
Zwemmeertje