Camping Tauberromantik Rothenburg ob der Tauber Duitsland

Aan de Romantische Strasse bij Rothenburg ob der Tauber in Detwang 

Deze camping hebben wij voor één nacht bezocht op terugreis vanuit Oostenrijk. De camping ligt rustig in het plaatsje Detwang. Volgens de camping website kan je in 20 minuten naar het historische centrum van Rothenburg ob der Tauber lopen. Dit is echter bergop, campinggasten wisten ons te vertellen dat het minimaal 35 minuten lopen is.

De ontvangst bij de receptie was ongeintresseerd, we mochten betalen en er werd gewezen naar de staanplaatsen waar we zelf de plek mochten kiezen. 

Het sanitair was oud en zag er niet schoon uit, voor ons een reden om er geen gebruik van te maken en de douche een keertje over te slaan. Wel is er achter op de camping een nieuw gebouw neergezet met alleen toilet en afwasplekken.

Naast camping Tauber Romantik ligt camping Tauber Idyll, de campings worden slechts gescheiden door een heg. De aanrij route is totaal anders, de camping Tauber Romantik is makkelijker aan te rijden dan Tauber Idyll en de staanplaatsen zijn ruimer. Vanaf de camping loop je zo langs het water waar je prima de hond kan uitlaten. 

Op de camping geen restaurant wel een broodjes service. Op loopafstand ligt Gasthof Schwarzes Lamm, hier kan je goed eten tegen een betaalbare prijs. 

Laatste bezoek: september 2014

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2014.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Bij aankomst naar rechts voor camping Tauber Romantik rechtdoor voor camping Tauber Idyll
Ingang camping
Sanitair gebouw
Staanplaats
Toiletgebouw achter op de camping
Gasthof Schwarzes Lamm gelegen naast de camping
Mogelijkheid tot wandelen langs het water