Camping Seewiese Tristachersee Oostenrijk

Camping gelegen op een plateau midden in de bergen en aan een meer 

Camping Seewiese is gelegen midden in de bergen en aan een meer (zwemwater). Als campinggast mag je gratis gebruik maken van het natuurzwembad aan het meer. 

De camping ligt buiten de provincieplaats Lienz aan de Tristachersee. De weg er naar toe is breed echter wel voorzien van een flink stijgingspercentage echter met een juiste combinatie goed te berijden.

Het terrein van de camping is hellend. Dit betekend dat je goed moet kijken hoe je de caravan of tent neer zet. Voor caravannners is het aan te raden om een leveller mee te nemen. In de zomer is bij een volle camping het sanitair niet toereikend. 

Vanaf de camping rijdt in het hoogseizoen 9x een bus naar Lienz zodat je de auto kan laten staan als je boodschappen wilt doen. De camping is uiterst rustig gelegen, wie vertier en vermaak zoekt kan beter een andere camping zoeken. Het uitzicht op de bergen is indrukwekkend. 

Deze camping is een bezoek meer dan waard. 

Laatste bezoek: juni 2005

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2005.  De huidige situatie kan anders zijn.