Camping Pila in Punat op het eiland Krk Kroatië

Een echte Kroatische camping gelegen aan zee 

Camping Pila is gelegen op het eiland Krk. De campingi s een typische Kroatische camping voor Kroatische begrippen is de camping middelgroot. Er zijn 600 staanplaatsen verschillend in grote. Wij stonden gescheiden door een hekwerk direct aan de boulevard. De boulevard is een wandelpromenade hierover loop je in een paar minuten het centrum van Punat in.

Aan de boulevard diverse (kleine) winkeltjes. Vers fruit, brood en dergelijke binnen handbereik. Ook de haven was voor ons vanaf onze plaats zichtbaar. 

Hierdoor zag je in de ochtend de zeiljachten weg varen en in de avond weer aanmeren voor een overnachting. Wanneer je het eiland Krk op rijdt dmv een moderne brug denk je dat de wegen uitstekend onderhouden zijn, het tegendeel is waar, de wegen op het eiland zijn smal en slecht onderhouden. Zorg ervoor dat de spullen goed gestouwd staan in de caravan en dat de kastjes niet open kunnen springen. Het sanitair op de camping was in redelijke staat. 

Laatste bezoek: juni 2005

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2005.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Onze staanplaats
Staanplaatsen met direct zicht op de zee
Uitzicht vanaf onze plek
De boulevard is gescheiden van de camping door een hek