Camping Parth Ossiach, Ossiachersee Oostenrijk

Terrassencamping direct gelegen aan een meer

Camping Parth staat bekend als Wellnesscamping en is van alle gemakken voorzien. De camping ligt direct aan de Ossiachersee, dit meer heeft in de zomerdag een goede watertemperatuur waar in het aangenaam zwemmen is. 

De camping is een terrassencamping, de plaatsen aan het water zijn duurder dan de plaatsen boven aan de weg. Het sanitair is goed en verzorgd. De camping heeft een uitgebreide supermarkt. 

Punt van aandacht is het aan en afrijden van de camping. De camping is terrasvormig aangelegd en de weg naar de receptie is in de vorm van een helling. Wanneer je zoals wij door een ongeduldige campinggast tot stilstand komt moet je oppassen aangezien je met een koude motor op een helling in beweging moet komen. Ook bij het uitrijden van de camping is voorzichtigheid geboden, je staat op een helling en je moet een drukke weg opdraaien die onoverzichtelijk is. Daarnaast loopt er een gecombineerd fiets/wandelpad. 

Laatste bezoek: mei 2005

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan. 

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in mei 2005.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Onze staanplaats
Staanplaatsen met zicht op het meer
Ossiachersee