Camping Ötztal Längenfeld Oostenrijk

Camping met veel faciliteiten maar ook een aantal nadelen 

Camping Ötztal in Langenfeld is zoals de naam al aan geeft gelegen in het Ötztal in de provincie Tirol in Oostenrijk. De camping is een vier sterren camping en beschikt over modern sanitair, fitnessruimte en een broodjes service. De camping is een panorama camping waardoor het uitzicht betoverend is. 

Wel zijn er toch een aantal nadelen aan deze camping. Wij waren er in de maand augustus en door de ligging komt de zon pas tegen 09.00 te voorschijn en is om 17.30 uur weg. Aangezien Langenfeld op 1200 meter ligt is het na die tijd niet mogelijk om nog lekker buiten te zitten en wordt je gedwongen om de voortent of zelfs de caravan in te gaan.

Verder is het personeel gereserveerd en kan je alleen contant betalen. Pinbetaling en creditcard worden niet geaccepteerd. De camping ligt op loopafstand van het Aquadome welke zeker een bezoek waard is. Een supermarkt is op loopafstand in het dorp. Het openbare openluchtzwembad ligt naast de camping. 

Laatste bezoek: augustus 2008

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan. 

Disclaimer:  bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2008.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping
Onze staanplaats direct bij de ingang van de camping
Uitzicht vanaf de camping