Camping Nell Überlingen am Bodensee Duitsland

Kleine camping gelegen direct aan de Bodensee 

Camping Nell is gelegen direct aan de Bodensee tussen Uberlingen en Meersburg. Een kleine camping met minder dan 50 plaatsen. De ontvangst op de camping door de eigenaar lijkt stug echter als je een leuk plekje gevonden hebt en de formaliteiten gaat vervullen biedt hij je een drankje aan. Hij maakt graag een praatje en achter zijn hoofd bevindt zich een televisiescherm waarop hij een broedende uil gade slaat. 

Het sanitair is gedateerd maar wordt blinkend schoon gehouden. Een winkeltje en verse broodjes zijn niet verkrijgbaar op de camping, echter een warme bakker is te vinden op loopafstand. De supermarkt op vijf auto minuutjes. 

De camping bezit een eigen ligweide aan de Bodensee waar je lekker kan luieren en zwemmen. Ook de aanlegsteiger van de rondvaartboot en lijndienst ligt direct bij de camping. Ideaal om een bezoek aan het eiland Mainau te brengen. 

Rondom de Bodensee kan je prachtig fietsen en Zwitserland en Oostenrijk zijn goed bereikbaar voor een dag-uitstapje zoals de Rheinfall. 

Laatste bezoek: juni 2009 

Officiële website camping: klik hier 

Honden niet toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2009.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping
Staanplaatsen
Zicht op de camping vanaf de aanlegsteiger van de boot