Camping Natterersee Natters Oostenrijk

Leuke camping rustig gelegen aan een meertje 

Camping Natterrersee is gelegen in het plaatsje Natters nabij Innsbruck. De camping is bereikbaar via de B182 de Brennerbundesstrasse. Let op vanaf afslag Innsbruck Süd tot Natters mag er met aanhanger gereden worden. Kom je uit Italië moet je de Brennerautobahn nemen en tol betalen! Let op kleine tip indien je uit Nederland komt moet je een rare draai maken om het benzinestation aan het einde van de afslag, het lijkt in eerste instantie of je de verkeerde richting op gaat. 

De camping is mooi gelegen en voorzien van alle gemakken. Wij waren er in juni 2007 toen werd er volop gebouwd aan de nieuwe toegangsweg. Voorheen was het een smalle bedoening, tegenwoordig is er een aparte in- en uitrit. Het sanitair is keurig netjes en voor de rest is de camping voorzien van alle comfort. Het restaurant heeft een goede keuken en de bediening is vriendelijk. Verse broodjes zijn dagelijks af te halen. Voor boodschappen moet er met de auto enkele kilometers worden gereden. In de zomer wordt de Natterersee ook bezocht door de Einheimischen dat betekend dat er behoorlijk wat stuurmanskunst vereist wordt. De auto’s staan in de bermen geparkeerd waardoor de doorgang nauw is. Twee auto’s kunnen zich in sommige gevallen niet of met moeite passeren. 

Laatste bezoek: juni 2007

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2007.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Restaurant