Camping Kleinenzhof Bad Wildbad  Duitsland

Rustig gelegen camping met goede voorzieningen 

Kleinenzhof is gelegen in de gemeente Bad Wildbad echter wie de weg naar deze plaats volgt komt bedrogen uit en kan keren. Om de camping te bereiken moet je de afslag rechts laten liggen en de L347 blijven volgen. Vlak na een bocht in een kommetje vindt je dan aan de rechterkant de camping. 

De camping is rustig gelegen en heeft goede voorzieningen. Er bevindt zich een klein binnen en buitenzwembad, gemoedelijke sauna, kleine winkel en een uitstekend restaurant. Het restaurant serveert Schwarzwald specialiteiten maar ook de “gewone” Duitse keuken.

Het sanitair is modern en er is zelfs een afwasmachine omdat dit volgens de eigenaar goedkoper en minder millieu belastend is dan op de hand afwassen!

Vanaf de camping loop je zo het bos in en kan je over de berg de stad Bad Wildbad bereiken. In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden om uitstapjes te maken of te wandelen. 

Laatste bezoek: september 2017

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2017.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Receptie
Hallenbad, appartementen en het restaurant
Staanplaatsen en sanitair