Camping Hovershof Velden Limburg Nederland

Onze eerste slechte ervaring met een Vekabo camping 

Op de terugweg van onze vakantie is het inmiddels traditie geworden om een bezoek te brengen en uit eten te gaan met onze Limburgse vrienden. Omdat we van afwisseling houden en niet iedere keer op camping Heidehof in Wellerlooi willen staan zoeken we een andere kleine camping in de buurt van Venlo. 

Dit keer is de keuze gevallen op camping Hovershof in Velden vlakbij Venlo. Op de website ziet het er aantrekkelijk uit echter de praktijk blijkt helaas tegen te vallen. 

Bij aankomst moeten we op zoek waar we ons kunnen aanmelden, dit staat niet duidelijk aangegeven. Na wat zoeken vinden we de eigenaresse. Zij is kortaf en humeurig, ze loopt een stukje mee en geeft aan dat we de caravan “daar”mogen neerzetten. 

Waar de camping faciliteiten zijn mogen we zelf uitvinden. Wel deelt ze ons nog mee dat de auto na het plaatsen van de caravan op de parkeerplaats moet. Hier hebben wij geen problemen mee echter de parkeerplaats is zo krap dat de kans op schade door onachtzaamheid groot is. 

Het sanitair ziet er verzorgd uit maar is alleen voor het oog schoon. Op de verlichting is duidelijk bezuinigd, voor heren die zich met een mes scheren is het een ramp. 

Op de website staat dat er geen plastic gebruikt mag worden maar aan de kale plekken en modder op onze staanplaats krijgen we de indruk dat hier niet erg streng de hand aan gehouden word. 

Wanneer we na de overnachting willen afrekenen bij de eigenaresse weet ze tot onze verbazing niet eens wanneer we aangekomen zijn en wil ze twee ipv één nacht afrekenen. 

Tot nu toe waren onze ervaringen met de kleine campings van Vekabo louter positief, deze camping vormt hier op een uitzondering en ons zullen ze op deze camping niet terug zien. 

Valt er over deze camping dan niets positiefs te vermelden? Uiteraard wel, de hond uitlaten gaat heel makkelijk en de hond kan direkt vrij rond lopen. het warm water is lekker op temperatuur, De plaatsen zijn ruim en de camping is autovrij. 

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2012.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping
Sanitair gebouw
Douche
Staanplaats
Staanplaatsen op een rij
Tentenveld
Kleine speeltuin
Parkeerplaats