Camping Friedenau St Goar am Rhein Duitsland 

Eenvoudige camping met weinig comfort  

Camping Friedenau ligt in een buitenwijk van St Goar en in de buurt van de Rijn. De camping is rustig gelegen echter kent weinig comfort. De camping is te bereiken via afslag 42 Emmelshausen van Autobahn 61. Punt van aandacht vanaf de snelweg is de aanrijroute naar de camping. De navigatiesystemen leiden je over de L 206. Negeer deze aanwijzing en neem de L 213! Wij volgden wel ons navigatie systeem en kwamen in de problemen toen we op de smalle bergweg een Spaanse touringcar tegen kwamen.

De camping is eenvoudig, het sanitair behoorlijk gedateerd en toen wij er waren niet al te schoon. Wel worden we heel vriendelijk ontvangen door de eigenaar en neemt deze de tijd voor een praatje. Ook wijst hij ons een plekje aan en is bereid om de caravan op zijn plaats te helpen zetten. Aangezien wij een caravanmover hebben is dat niet nodig. 

Wanneer je ’s avonds je bestelling door geeft kan je de volgende ochtend verse broodjes ophalen bij de receptie welke in het restaurant gevestigd is. 

Het camping restaurant heeft een eenvoudige kaart maar de kwaliteit en de hoeveelheid van de porties is in orde.

Voor wie geen moeite heeft met een eenvoudige camping kan gerust een bezoek aan deze camping brengen. 

Laatste bezoek: augustus 2011

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2011.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping
Sanitair gebouw
Campingrestaurant