Camping De Bosrand Speuld Gelderland

Camping met aan de voorzijde het Speulderbos en aan de achterzijde de Ermelosche heide

In 2014 hebben wij een voorseizoen plaats genomen op deze camping op de Veluwe. De camping ligt aan de weg van Garderen naar Ermelo vlak bij Speuld. In het voorjaar van 2018 stonden wij hier voor de vijfde en laatste keer. 

Vanaf de camping loop je aan de voorzijde het Speulder en Sprielderbos in en aan de achterzijde de Ermelosche Heide. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietstochten ook Geocachers komen in dit deel van de Veluwe volop aan hun trekken. 

De camping is schoon en netjes, douchen met een muntje van 50 cent, een emmer warm water 20 cent. Wat wel nostalgisch aandoet, als je naar het toilet gaat moet het wc papier meegenomen worden. 

De camping beschikt over drie veldjes waarvan één met een speeltuintje. Daarnaast seizoen plaatsen met chalets en toercaravans afgeschermd door bosschages. 

De staanplaatsen zijn autovrij, er staan bolderkarren om je spullen van en naar de auto te vervoeren. De auto mag alleen bij het kampeermiddel bij aankomst en vertrek. Op het veld sta je in een rijtje maar er is voldoende tussenruimte en de overbuurman staat ver weg. 

De receptie wordt door de familie Toes gewoon vanuit het eigen woonhuis geregeld. Geen supermarkt of broodjes service, alleen verkoop van de krant.

Voor inkopen kan je naar Garderen, ongeveer 3 kilometer, hier bevinden zich twee supermarkten, twee slagers en een bakker. 

Laatste bezoek: juli 2018

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan in overleg. 

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juli 2018.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping
Parkeerplaats
Parkeerplaats
Sanitair
Afwasplaats
Onze staanplaats op het 1e veld.
Voorseizoenplaats op het 1e veld.

Staanplaatsen eerste veld

Staanplaatsen eerste veld

Staanplaatsen 2e veld

Staanplaatsen derde veld