Camping Biberhof Biberwier Oostenrijk

Een camping in de categorie vergane glorie 

Camping Biberhof is rustig gelegen in het Zugspitz gebied. De camping ligt aan de rand van Biberwier en heeft rondom een mooi uitzicht. Toch zijn er een aantal factoren waarom wij deze camping niet meer zullen bezoeken. 

De camping ligt voor een gedeelte onder hoogspanningsmasten en deze knetteren de hele dag door. 

De beheerder is zeer onvriendelijk en weet niet wat fatsoensnormen zijn. 

Het sanitair is verouderd, smalle douches, douchen met muntjes en voordat je het water op temperatuur gesteld hebt is de helft van de douchetijd al om. 

Zijn er dan geen positieve geluiden over deze camping? Natuurlijk wel, de staanplaatsen zijn groot, je kan kiezen uit zon of schaduw. Verse broodjes op bestelling verkrijgbaar. Diverse wandelingen starten direct vanaf de camping. De supermarkt (M Preis) ligt op vijf autominuten. 

Wij waren op zoek naar een goede uitvalsbasis in het Zugspitzgebied. Aangezien deze camping in het laagseizoen mee doet aan de ACSI actie leek het een goede keuze. Helaas werden wij hier in teleurgesteld. Volgende keer dat wij in het Zugspitzgebied verblijven kiezen wij waarschijnlijk voor Dr Lauth in Ehrwald.

Laatste bezoek: juni 2008

Officiële website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2008.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Receptie en sanitair
Staanplaats
Staanplaats
Uitzicht vanaf de ingang van de camping