Camping Bannwaldsee Schwangau Duitsland

Heerlijk gelegen aan een meer maar prijzig

Camping Bannwaldsee ligt in de buurt van het plaatsje Schwangau. Wij hadden onze keuze gemaakt gebaseerd op onze indrukken van de website. Wij hadden gereserveerd en een plaats vlakbij het meer gekozen. We dachten dat wij vrij uitzicht op het meer hadden maar dit bleek niet het geval te zijn. Het uitzicht werd belemmerd door bosschages. Op de camping is een kleine campingwinkel welke exorbitante prijzen hanteert. De REWE supermarkt in Schwangau op 5 autominuten afstand is een beter alternatief.  Het sanitair is netjes en verzorgd. Het restaurant is druk bezocht, reserveren is aan te raden. De maaltijden zijn voldoende tot goed. Ook is er een pizzeria in kioskvorm die prima pizza’s levert. De staanplaatsen zijn verschillend qua grote. Reserveren is aan te raden zeker in het hoogseizoen. Bij een volle camping is het sanitair volgens ons niet toereikend. 

Het zwemmeer is heerlijk en voorzien van een mooie zwemsteiger. Ook voor andere watersporten is het meer zeer geschikt.  Bij de ingang zijn aparte camperplaatsen. Deze camping is mooi gelegen echter staat het tarief niet in verhouding tot de geboden faciliteiten. 

Laatste bezoek: augustus 2019

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

 Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2019.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Campingaanduiding bij het begin van de camping
Ingang van de camping
Receptie
Restaurant met onder de campingwinkel en sanitair
Biergarten welke gebruikt wordt voor evenementen
Pizzeria in kiosk vorm
Tweede sanitair gebouw
Sanitair
Douche
Staanplaatsen 419 t/m 436
Staanplaatsen 350 t/m 353D
Staanplaatsen vanaf 603
Staanplaatsen
Onze staanplaats
Onze staanplaats
Onze staanplaats nummer 613
Aparte “goedkopere “camper plaatsen voor de ingang van de camping
Camperplaatsen
Camping ligt direct aan het meer
Bannwaldsee
Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.