Camperplaats Steiner Übersee (Chiemsee) Duitsland

Camperplaats bij een boerderij met goede voorzieningen welke ook caravans toe laat 

Tijdens de zoektocht naar een tweede overnachtingscamping voor de zomervakantie 2014 kwam onze vriend Jan deze camperplaats tegen. De meeste camperplaatsen laten geen caravans toe maar hier in de buurt van de Chiemsee wel. De camperplaats ligt op 5 minuten van afslag 109 op de Autobahn 8 (A8) 

De camperplaats is gelegen bij een boerderij net buiten Übersee bij en heeft 23 plaatsen. Zoals je op de foto’s kan zien sta je dicht naast elkaar maar iedereen heeft wel aan de achterzijde de mogelijkheid om op het gras te zitten. 

De camperplaats beschikt over 4 ruime douches (met 50 Euro cent muntjes) en een plaats om het chemisch toilet te legen. Stroom gaat via de meter. Een afwasplaats is er niet dit moet in het eigen kampeermiddel gebeuren. 

Bij de boerderij staat ook een blokhut. Hier mag een ieder gebruik van maken als recreatieruimte.

Er is een broodjes service en ontbijtservice. Wij hebben gebruik gemaakt van de ontbijtservice. Voor € 7,50  (2014) krijg je een ontbijtbuffet voorgeschoteld waar je zelfs je broodjes voor de lunch nog van kan smeren. 

Deze camperplaats is ideaal voor een overnachting of een aantal overnachtingen. Het tarief is zeer gunstig. 

Laatste bezoek: augustus 2014

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2014.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Staanplaatsen
Staanplaatsen, links de blokhut welke men mag gebruiken als recreatieruimte
Uitzicht vanaf de camperplaats
Het uitgebreide ontbijt