Boerderijcamping de Beek Buurse Nederland

Geweldige boerencamping in Twente met uitstekende gastheer / gastvrouw 

Boerderijcamping De Beek is een kleine boeren camping met 30 plaatsen gelegen in het prachtige Twentse landschap. Gelegen in Buurse wat onderdeel is van de gemeente Haaksbergen.

Bij aankomst wordt je gastvrij ontvangen door de gastvrouw Natasja of gastheer Henk Jan. Een praatje en kopje koffie of thee hoort daarbij. Als je de caravan op zijn plaats gezet hebt gaat de auto op de parkeerplaats zodat rust gegarandeerd is. Voor het vervoeren van de boodschappen zijn bolderwagens beschikbaar. 

De eigenaren Henk Jan en Natasja doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken. De camping is rustig gelegen en iedere gast krijgt bij aankomst een infomap te leen met alle informatie over de omgeving en fietskaarten. De omgeving leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen en uitstapjes te maken.

Er zijn geen voorzieningen voor kinderen de camping richt zich met name op mensen zonder kinderen of degene met kinderen die geen voorzieningen wensen. Het sanitair is ruim en wordt goed schoongehouden, het ziet er tip top uit. Ook is het sanitair verwarmd zodat je ook vroeg of laat in het jaar van deze camping gebruik kan maken. 

Op de camping is een hoekje ingericht waar je brood, eieren, aardappelen en uien kan kopen. Het brood is drie keer in de week vers en anders uit de vriezer. 

Voor degene die niet over een eigen kampeermiddel beschikken maar toch op deze camping willen verblijven zijn er Boerderijkamers te huur. De boerderijkamer is een compleet ingericht appartement geschikt voor 4 personen. Voor meer info klik hier.

Camping de Beek is de ideale camping voor rustzoekers en levensgenieters. 

Laatste bezoek: augustus 2023

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan in overleg. 

Disclaimer: bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2023.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Woonhuis van de camping eigenaren. Geen receptie gewoon hier melden.
Parkeerplaats
Ingang van de camping.

Sanitairgebouw

Zicht op de camping vanaf het sanitairgebouw.

Eenvoudige oplossing voor het legen van het chemische toilet.

Wascabine

Afwasruimte

Wasmachine en droger zijn ook aanwezig.

Onze staanplaats in 2009.

Staanplaatsen foto uit 2009.

Staanplaatsen foto uit 2023

Staanplaatsen foto uit 2023.

Staanplaatsen foto uit 2023.

Staanplaatsen foto uit 2023.

Informatie over de koeien die Natasja en Henk-Jan houden.

De Dexter koeien.

Plattegrond van de camping, klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.