Camping Haus Guggemos Hopfen Duitsland

Eenvoudige boerencamping aan de Hopfensee

Camping Haus Guggemos is een eenvoudige boerencamping aan de Hopfensee.

Wie genoegen neemt met basic voorzieningen vindt een camping met mooi uitzicht en gelegen aan de Hopfensee. Het is een terrassencamping met kleine steile hellingen. Voor wie niet zelf wil manoevreren om op zijn plaats te komen, brengt de tractor de caravan naar zijn plaats.

De camping is rustig gelegen. Vanaf de camping ben je in ongeveer 10 minuten te voet in het plaatsje Hopfen waar diverse restaurants zijn. Ook is hier de mogelijkheid voor een frisse duik in de Hopfensee.

Voor de boodschappen moet je met de auto naar Füssen waar je in 10 minuten bent. Het plaatsje Füssen is een stadje met een historisch centrum waar genoeg te beleven is. Zie ook ons verslag uit 2015.

Het sanitair bevindt zich in een schuur en is bij een volle camping niet toereikend. 

Voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Het speeltuintje is voorzien van een hekwerk. Het ligt echter direct bij de weg dus kleine kinderen kunnen ons inziens niet zonder toezicht gaan spelen.

De camping is een ideale uitvalbasis voor wandelingen in de Allgäu. De Königs Schlösser zijn met de auto snel te bereiken. 

Reserveren voor deze camping is aanbevolen. 

 

Laatste bezoek: augustus 2018

Officiele website camping: klik hier 

Honden toegestaan.

 

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2018.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Ingang camping

Zicht op de Hopfensee vanaf de staanplaats

Terrassencamping

Sanitair gebouw

Speeltuintje

Camping Guggemos

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.info De campinggids die leeft!