Camping De Scheepsbel Doornspijk Gelderland Nederland

Grotere camping met veel vast kampeerders maar ook toeristische plaatsen 

 

Camping De Scheepsbel is een grote camping met veel vaste staanplaatsen waar voornamelijk stacaravans op staan. Daarnaast beschikt de camping over toeristische plekken. wij kwamen bij toeval op deze camping terecht omdat we een Hemelvaart / Pinksteren arrangement zochten en deze camping nog plaatsen vrij had. 

De camping ligt midden in het bos, vanaf de camping kan je direct het bos in wandelen. 

Wij stonden op het comfortveld G, nadeel is dat dit direkt bij de speeltuin en zwembad ligt en hierdoor kan overlast ontstaan. Wanneer je van rust en privacy houd zijn de plaatsen op het W veld beter geschikt. Het sanitairgebouw bij de toeristische plaatsen is alleen toegankelijk met een key card. Hiermee wordt voorkomen dat iedereen die bij het zwembad is gebruik maakt van het sanitairgebouw. 

Het personeel bij de receptie is vriendelijk en behulpzaam. Bij de receptie dagelijks verse broodjes en verkoop van eerste levensbehoeften. Voor de inkopen moet je naar Nunspeet rijden hier zijn diverse supermarkten. Voor kinderen is er tijdens het hoogseizoen en Hemelvaart en Pinksterweekend een animatie team aanwezig. 

De Veluwe leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen of om oude plaatsjes te bezoeken. 

 

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan.

Laatste bezoek: juni 2011

 

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in juni 2011.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Weersverwachting
Doornspijk
Weeronline.nl - Meer weer in Doornspijkweeronline.nl Altijd jouw weer

Camping De Scheepsbel

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.infoDe campinggids die leeft!