Panoramacamping Sonnenberg Nüziders Oostenrijk

De ideale camping centraal gelegen voor uitstapjes in het Montafon 
 

Camping Sonnenberg van de familie Dünser is mooi gelegen met uitzicht op de omliggende bergen in Nüziders Vorarlberg. 

Het centrale gelegen gebouw op de camping herbergt alle voorzieningen. Boven de receptie, was en droogruimten en de afwasbakken, beneden het sanitair. 

Bij de ingang de voormalige receptie, tegenwoordig een verblijfsruimte en een kiosk waar de warme bakker uit het dorp 's morgens zijn brood verkoopt. 

De standplaatsen varieëren in grote.Voor de Panorama plaatsen en XL plaatsen wordt een toeslag berekend.Wij arriveerden tijdens de middagpauze, toch nam de eigenaar alle tijd om samen met ons de beschikbare plekken te bekijken en te adviseren wat een geschikte plek voor ons was. Is de keuze gemaakt komt de kruiwagen met leveller en houten blokjes tevoorschijn. De campingbaas zet de caravan met hulp van zijn gereedschap waterpas, zelf hoef je alleen maar de pootjes uit te draaien.

Een deel van de camping is autovrij, voor de auto's van deze kampeerders is een parkeerplaats bij de ingang. Het sanitair is verzorgd en wordt uitstekend schoon gemaakt. 

De omgeving leent zich uitstekend voor uitstapjes en wandelingen. Voor inkopen is er een groot inkoopcentrum in Bludenz op 5 auto minuten. In het dorp is een lokale supermarkt. 

In het dal is de Montafon Brandnertal kaart verkrijgbaar, deze is aantrekkelijk geprijst en geeft recht op gratis vervoer met de kabelbanen, openbaar vervoer, tolvrij gebruik van de Silvretta Hochalpenstrasse en toegang tot de openlucht zwembaden. 

Ben je op zoek naar een verzorgde centraal gelegen camping in Montafon is dit een aanrader.  

 

Laatste bezoek: september 2016

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan op een deel van de camping. 

 

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2016.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Panorama Camping Sonnenberg

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.infoDe campinggids die leeft!