Camping Sagemühle Prad am Stilfserjoch (Prado di Stelvio) Italië

Mooi gelegen camping met uitstekende voorzieningen 
 

Campingresidence Sagemühle is rustig gelegen aan begin van het dorp Prad am Stilfserjoch (Prado di Stelvio).   

Bij de receptie worden we vriendelijk ontvangen. Er is veel informatie over de streek te vinden. Fiets en wandelroutes zijn ook gratis verkrijgbaar.  

In de kleine winkel zijn dagelijks verse broodjes en kleine levensmiddelen zoals yoghurt, melk, jam etc. verkrijgbaar. Voor de wijnliefhebbers liggen er goede wijnen uit de streek. Een grote supermarkt is in het centrum van het dorp op loopafstand. De camping beschikt over goede faciliteiten, zoals een binnenzwembad, sauna en fitnessruimte.

Het sanitair is verzorgd en er zijn diverse soorten cabines. Cabines met douche en wastafel, alleen douche, douche met wastafel en wc. En zelfs douche met wastafel, wc en bidet. Voor de kinderen is er een aparte sanitairruimte. 

Wij hadden bij aankomst de laatste vrije staanplaats op de camping. Wij stonden op een komfort staanplaats. Onze staanplaats heeft veel schaduw maar bied voldoende privacy. Voor Italiaanse begrippen zijn de stelplaatsen ruim. Alleen de standard plaatsen zijn kleiner, 60 tot 80 vierkante meter. Er zijn premium plaatsen op een apart gedeelte van de camping. Ons inziens hoef je wat betreft de ligging en grote van deze plaatsen hier niet voor te kiezen. Wel beschikken deze plaatsen over een apart sanitairgebouw.

Vanaf de achterzijde van de camping starten de wandel en fietsroutes. De directe omgeving van de camping is uitstekend geschikt om de hond uit te laten, er geldt een opruimplicht maar zakjes zijn voorhanden. 

Op de camping staat een camperclean. Dit apparaat reinigt voor 2 Euro je chemisch toilet en voorziet deze van nieuwe vloeistof. 

 

Laatste bezoek: september 2018

Officiele website camping: klik hier

 

Honden toegestaan.

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2018.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Weersverwachting
Prato allo Stelvio
Weeronline.nl - Meer weer in Prato allo Stelvioweeronline.nl Altijd jouw weer

Camping Residence Sägemühle

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.infoDe campinggids die leeft!