Alpencamping Raggaschlucht Flattach Oostenrijk

Kleine camping voor rustzoekers en natuurliefhebbers  

 

Camping Raggaschlucht is een kleine camping met ongeveer 20 staanplaatsen. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Er is geen receptie, de eigenaar regelt alles in het bij de camping gelegen restaurant welke ook zijn eigendom is. 

De plaatsen zijn groot en niet afgebakend, de eigenaar wijst je een plekje aan, er kan er gekozen worden tussen ochtend of avondzon. 

Op deze eenvoudige camping geen extra voorzieningen, voor boodschappen moet er naar de supermarkt gereden worden naar de naburig gelegen plaats Obervellach (7 auto minuten).

Een lang elektriciteitsnoer is gewenst, de stroomaansluiting kan op een flinke afstand zijn. Het sanitair is keurig verzorgd en schoon, het chemisch toilet kan geleegd worden in overleg met de eigenaar.  Alleen contante betaling mogelijk. 

In het restaurant voor bij de camping welke een beperkte kaart heeft kan je goed en betaalbaar eten. De camping ligt in een mooi wandelgebied, de Groppensteinschlucht, Rabbisschlucht en Raggaschlucht welke in de omgeving liggen zijn zeker een bezoek waard. 

 

Laatste bezoek: augustus 2013

Officiele website camping: klik hier

Honden toegestaan. 

 

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus 2013.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Alpencamping Raggaschlucht

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.infoDe campinggids die leeft!