Hell's Ferienresort Fügen Zillertal Oostenrijk

Met stip onze favoriete camping in Oostenrijk 
 

Camping Hell is gelegen in het Zillertal in de wijk Gagering van de gemeente Fügen. De camping ligt op 10 minuten van de Inntal autobahn. De camping is voor ons met stip onze meest favoriete camping.

Het Zillertal leent zich voor wandelen, fietsen en het maken van uitstapjes.

Eigenaren Karin en Alois Hell doen er met hun team alles aan om het de gast naar hun zin te maken. 

De camping is van alle gemakken voorzien, ruime plaatsen, uitstekend sanitair en heeft een zwembad en een campingwinkel. Ook is de camping geschikt voor winterkamperen en is deze gedurende het gehele jaar geopend. 

In zomer 2014 is het hallenbad gereed gekomen. Daarnaast zijn de appartementen uitgebreid waardoor er een nog betere geluidswal ontstaan is tov de drukke verkeersweg. Ook is er een fitnessstudio en een verbeterde overdekte speelruimte voor de jeugd gemaak. Ook beschikt de camping nu over een hondendouche. 

Voorjaar 2018 is de in- en uitrit van de camping vernieuwd, vanaf heden geen magneetkaart voor de slagboom maar nummerbordherkenning om de camping op en af te rijden. Ook de receptie is verhuisd naar de andere zijde, de camping winkel is uitgebreid en het terras van het restaurant is vernieuwd. Sinds najaar 2018 is er een ontbijtruimte waar iedereen tegen betaling een lekker ontbijtbuffet kan nuttigen.

Het restaurant wordt gepacht door Hans Eberharter en Barbara Buchegger. Zij zorgen voor zeer goede betaalbare maaltijden en een leuke en prettige sfeer in het restaurant. 

Voor de boodschappen is er op 5  auto minuten rijden in Schlitters een grote supermarkt. Ook de haltes van het openbaar vervoer (bus en trein) zijn op 10 minuten loop afstand. 

 

Camping Hell is een aanrader voor een verblijf in het Zillertal. 

 

Laatste bezoek: september 2018

Officiele website camping: klik hier

Honden alleen toegestaan op een deel van de camping namelijk Alte Wiese en Lärchenwiese

 

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in september 2018.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Hells Ferienresort Zillertal

Camping.Info Beoordeling

Logo camping.infoDe campinggids die leeft!