Camping Eisenbachtal Girod Montabaur Duitsland

Camping met charmante vriendelijke eigenaar 
 

Let op dit is een recensie van een persoonlijke website niet de website van camping Eisenbachtal! Contact kan telefonisch met de heer Wolf welke Nederlands spreekt op +49 6485 766

Camping Eisenbachtal in Girod ligt op 3 kilometer van de autobahn 3 en is daarom uitstekend geschikt als doortrekkers camping.

Er bestaat de mogelijkheid om aangekoppeld te blijven staan, voor het sanitair gebouw zijn daarvoor circa 15 plaatsen achter op de camping nog eens plaats voor 30 aangekoppelde combinaties. Daarnaast kan je ook altijd afgekoppeld in een laantje staan.

De eigenaar / beheerder heer Wolf door zijn vaste gasten liefkozend heer Wolfi genoemd is een aimabel man die Nederlands spreekt en voor iedereen een vriendelijk woord heeft. Kom je al langer op de camping herkent hij je gelijk en bij ons weet hij zelfs de naam. Dit ondanks dat wij meestal maar één nacht overnachten! 

Op de camping geen restaurant maar naast de camping ligt restaurant Freimühle waar je van de streekspecialiteiten kan genieten maar ook gewoon een schnitzel kan krijgen. Dit allemaal voor een schappelijke prijs en als je verteld dat je campinggast bent krijg je na afloop van het huis een kop koffie, thee of een borreltje. 

Verwacht op deze camping geen luxe, het sanitair is gedateerd maar wel schoon. Voor de douche heb je wel een muntje nodig. 

Op de camping wordt nog wel een middagpauze gehanterd tussen 13.00 en 15.00 uur op- en afrijden van de camping is dan niet mogelijk 

Naast de camping ligt de trots van heer Wolf een biotoop. Een biotoop is een plaats waar een dier of plant geheel in zijn omgeving ingepast is / homogeen groei- of woongebied / Gebied met karakteristieke levensomstandigheden, gekenmerkt door een bepaalde flora en fauna. Aan dit meertje, door de heer Wolf zelf aangelegd, kom je helemaal tot rust na een reisdag en kan je genieten van de flora en fauna. Er is ondermeer een wand waar de ijsvogels broeden. Misschien heeft u geluk en ziet u er één, wij hebben dat geluk nog nooit gehad. 

 

Laatste bezoek: augustus 2018

Officiele website camping: niet bekend

Honden toegestaan.

 

Disclaimer:

bovenstaande informatie geeft een beeld van onze ervaringen en indrukken in augustus  2018.  De huidige situatie kan anders zijn. 

Campingplatz Eisenbachtal

Camping.Info Bewertung

Logo camping.infodieser Campingführer lebt!