Links

links naar interessante persoonlijke websites

 

Alpenfreaks

Website van Wouter boordevol informatie en fotoreportage's over de alpenlanden.
 Het bevat ook een interessant forum waar je veel info krijgt over allerlei streken en plaatsen in dit gebied

Alpenliebe

Website van Anja onder het motto: “Wie reist, heeft altijd iets te vertellen”
Een reis waar geen foto’s van zijn en waar niets over geschreven is, vervaagt uit onze herinneringen. Door de jaren heen hebben we immers zoveel vakantiebeelden genomen die tot vandaag gestockeerd blijven op de harde schijf , te jammer toch om die hier binnenshuis te houden!
Als voorbereiding op een reis zoek ik het web af naar reisverhalen, foto’s en tips ; zo leek het me een goed idee om jullie ook deelgenoot te maken van onze vakantie’s d.m.v. onze foto’s …dit alles voorzien van een woordje uitleg of een beknopt ‘eigen verhaal’ .

Digitreport

Website van Marcel en Anjo met reportages van hun vakanties in Duitsland en Italië maar ook de foto's van hun dagjes uit.

Jaco Plaza

Website van "de Jacobsen" met veel informatie over de Alpenlanden. met name de Dolomieten en Zwitserland. Tevens reisverslagen geschreven met zoveel humor dat je ze gelezen moet hebben.

Lechtal

Website van Chris met veel informatie over het Lechtal

Our beautiful globe

De site van Nele met reisverhalen, uitstapjes en thema foto's.

Superfamilie

Wandelroutes in Duitsland, Oostenrijk en België. Maar ook tips over wandelen, de uitusting en campings in de genoemde landen. alles op het digitale web gezet door de familie Super

De Zillertaler fans

Blog van Teun en Irma met de reisverhalen naar het Zillertal maar ook reisverslag naar Kenia en wandelingen in Nederland.

 

Ook een linkje op onze site stuur gerust een mailtje naar website@peterenemmy.nl