Ditjes en datjes

Verzamelpagina

Op deze pagina alle items die ons interesseren en een plekje op onze website nodig hebben

 

Op deze pagina kan je rondkijken bij alle andere onderwerpen die onze interesse hebben We hebben het maar "ditjes en datjes"genoemd. Je kan een kijkje nemen op onze foto pagina op Panoramio, ons Zoover account, maar ook vind je foto's van onze huisdieren etc. Kijk rustig rond en vermaak je.

 

Marsha van de Bernissehof

Marsha was onze witte herder waar wij ruim 13 jaar plezier van gehad hebben. Omdat zij zo bijzonder was is er een pagina op onze website aan gewijd met foto's uit haar leven. Marsha is van het pre digitale tijdperk zodat veel foto's ingescande exemplaren zijn

Panoramio

Misschien niet bij iedereen bekend maar Panoramio biedt je de mogelijkheid om gratis foto's op het internet te plaatsen en deze in Google Earth te tonen. Ook wij hebben hier een account. Een selectie van onze foto's vindt je in op onze Panoramio pagina.

Zoover

Zoover is een vakantie beoordelingswebsite. Wij hebben hier ooit een account aan gemaakt en proberen dit stukje bij beetje in te vullen. Interessant om voor je zelf bij te houden wanneer je waar geweest bent.